Annons

Trio fick guldklockor

Ovanligt få guldklockor delas i år ut från den tämligen stora förvaltningen Kommunal teknik. De tre som kvalificerat sig genom 25 års lång och trogen tjänst, tackades med en hedersmiddag på måndagen.
Trelleborg • Publicerad 8 december 2003
BILD: LARS THULIN
BILD: LARS THULINFoto: 

Tekniske chefen Lennart Lindsjö (till höger) tackade på måndagen parkförvaltningens Mario Dubac och mät och kartenhetens Juan Olsson för trogen tjänstgöring.BILD: LARS THULIN Trion som så träget jobbat för kommunens tekniska förvaltningar heter Juan Olsson (mät- och kartenheten), Mario Dubac (parkförvaltningen) och Torbjörn Hansen (vatten och avlopp). Den sistnämnde missade på grund av ett olyckligt tajmat tandläkarbesök måndagens hedersmiddag, där tekniske chefen Lennart Lindsjö och tekniska nämndens ordförande Alf Hansson (s) uppvaktade med blommor, diplom och guldklockor. - Ja, man är ju värd det! sa Mario Dubac med ett brett leende. - Klockan kommer man kanske inte att använda så mycket, vi får se. Egentligen borde man få guldklockan direkt när man började i stället, så att man kunde ha haft den att titta på när man jobbade! Han tycker att kommunens 25-årspresenter borde vara friare, och inte låsta vid att bara handla om guldklockor. En cykel till exempel - men å andra sidan har Mario redan en bra cykel. Mario Dubac är 62 år och tillhör parkförvaltningens all-i-allo-sysslare. Det är uppgifter som han trivts med, även om det funnits både mer och mindre stimulerande arbetsperioder. - Allra roligast är det att jobba med parken på våren, tycker Mario. Då är det faktiskt mest att göra också, med alla planteringar.

Mattias Pehrsson mattias.pehrsson@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons