Annons

Trelleborgs Allehanda avslöjar aprilskämt

På första april måste man vara försiktig, så man inte går på några aprilskämt. Här avslöjar TA några av mediernas skämt – inklusive sitt eget.
Trelleborg • Publicerad 1 april 2018
Arkivbild: sillar.Foto: FRITZ SCHBILI / TT / TT

Pågatågen blir Skånetågen? Nej, det stämmer inte att Skånetrafiken byter namn på Pågatågen, och inte heller kommer de att bli rosa.

Annons

Nergrävda kablar måste tas upp kläs med folie, för att minska strålningsrisker? Nej, nyttan med foliehattar är skämtsamt överdriven i artikeln.

Får verkligen poliserna i Kalmar nya små polisbilar som de kan ha ståendes redo hemma? Nej, de nya retrobilarna är ett skämt, Kalmarpolisen får använda samma polisbilar som alla andra.

Trelleborgs Allehanda:

Och så klart vårt eget skämt! Nej, TFFs spelare har inte odlat skägg. Nej, ni kommer inte in gratis på TFFs matcher om ni har ”rune-skägg” eller utklippta skäggmasker. Men vill ni klippa ut skägget från tidningen så kan ni klart göra det ändå.

Sebastian MårtenssonSkicka e-post
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons