Annons

Trelleborgare vann 300 000 kronor

Nu får Gunilla Schlyter från Trelleborg råd att resa. På torsdagsmorgonen skrapade hon fram en vinst på 300 000 kronor. Det hela skedde i en studio hos tv 4 i Stockholm.
Trelleborg • Publicerad 25 mars 2004

- Jag är positivt överraskad när det gäller den här vinsten på triss. Nu blir det en semesterresa tillsammans med min man Stellan till vår son Fredrik, som bor i North Carolina i USA, berättar Gunilla Schlyter. Nervöst var det minutrarna innan hon skulle vara med i direktsändningen, då hon skrapade fram vinsten. Men när det väl var dags var hon helt lugn. Gunilla Schlyter, som till vardags jobbar som undersköterska på Tornspirans äldreboende, hade chans att vinna fem miljoner kronor, men nöjer sig med summan som hon kammade hem. - 300 000 kronor räcker till att se sig om på några platser i världen. Kanske blir det en tur till Italien också. Israel skulle jag vilja komma till men vågar inte åka dit på grund av alla politiska spänningar, säger hon. Torsdagen tillbringade Gunilla Schlyter tillsammans med sin man i huvudstaden. De såg sig om i Stockholm och var på Liljevalchs konsthall innan de återvänder till Trelleborg. Under denna turtorsdagen frestades hon att köpa ytterligare lotter. - Fast jag inhandlar bara två. Det får räcka, säger hon.

Mattias Pehrsson mattias.pehrsson@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons