Trelleborgare i skraptagen

Patrick Persson, 34 år, från Trelleborg ska skrapa fram minst 10 000 kronor i månaden i tio år i tv4 på fredagsmorgonen.
Trelleborg • Publicerad 22 juli 2004
BILD: JEANETTE LARSSON
BILD: JEANETTE LARSSONFoto: 

- Jag åker upp till Stockholm på torsdagen och då börjar väl nervositeten komma, säger den lycklige vinnaren. Det är Trisslotternas månadsklöver som Patrick Persson vunnit på. På fredag skrapar han dels fram hur länge vinsten ska räcka, i 10, 15, 20 eller 25 år, dels hur mycket pengar det blir varje månad, 10 000, 15 000, 20 000 eller 25 000 kronor. Vinstlotten köpte Patrick Persson på Entré i Trelleborg. - Min flickvän och jag hade suttit och pratat om hur vi skulle finansiera vårt boende i framtiden på söndagen. På måndagsmorgonen åkte jag och skulle köpa några frukostbullar och tänkte att jag tar några Triss-lotter också, så kanske bostadsfrågan ordnar sig... Och det verkar den ju ha gjort - med besked. Patrick Persson är annars ingen storköpare av lotter. - Jag tror att det var flera år sedan jag senast köpte Trisslotter förutom den här gången, säger han. Patrick Persson jobbar till vardags på häktet i Trelleborg som häktesvakt. Skrapet i tv4 börjar kvart i nio på fredagsmorgonen.

Mattias Pehrsson mattias.pehrsson@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.