Annons

Trelleborgare försökte köra över väktare

En trelleborgare i 50-årsåldern greps utanför Valens köpcentrum i Trelleborg i onsdags. Mannen misstänks för snatteri av två landgångar till ett värde av hundra kronor. Smörgåsarna hade han stoppat innanför byxorna.
Trelleborg • Publicerad 20 juli 2007

Han är även misstänkt för att ha stulit fyra kilo fläskfilé i en mataffär i Ystad. När 50-åringen var på väg att fly med köttet blev han ertappad av en väktare. Då försökte han köra över väktaren.

Köttjuven har suttit anhållen hos polisen i Ystad, men släpptes på fri fot på fredagseftermiddagen.

Annons

- Mannen är misstänkt för försök till grov misshandel i samband med att han försökte köra över väktaren, säger Mats Sundling, vakthavande inre befäl i Ystad.

Det är inte första gången han gör sig skyldig till matstölder. Tidigare i år har 50-åringen snattat matvaror i en rad butiker i Trelleborg: På Lidl tog han ett paket grillkorv, på Netto leverpastej och på Willys lade han beslag på ett paket grillkorv, en bamsegrillkorv och ett paket kabanoss.

- Mannen är välkänd hos polisen och har gjort sig skyldig till snatterier under flera år, säger Mats Sundling.

Johan Persson

SAXO
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons