Annons

Trelleborgare efterlyst efter smyckestöld

Två guldringar stals under torsdagseftermiddagen från Guldfynd i Trelleborg. En 43-årig man sitter just nu anhållen misstänkt för stölden. Ytterligare en man är efterlyst av polisen.
Trelleborg • Publicerad 31 maj 2002

De två männen ertappades av kunder i butiken när de stal en ring värd omkring 3500 kronor från en låst glasmonter. Personalen uppmanade de båda att lämna tillbaks ringen vilket de gjorde för att sedan lämna butiken. När de gått upptäcktes att två andra ringar, värda sammanlagt 6000 kronor, saknades. Polisen tillkallades och ett vittne ur personalen följde med i jakten efter de två tjuvarna. En av dem påträffades vid busstationen på Övre och kunde gripas. Han hade dock ingen av ringarna på sig men fördes till polisen och förhördes. Den andre mannen, som är välkänd av polisen, är nu efterlyst. Även han är misstänkt för stöld samt försök till stöld. Det är ännu oklart om 43-åringen kommer att häktas men han får sitta anhållen så länge den andre mannen är på fri fot. Annars finns det risk att utredningen försvåras.

Mattias Pehrsson mattias.pehrsson@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons