Annons

Trelleborgare åtalas för hot mot tjänsteman

En tjänsteman på kommunen tog hand om två fordonsvrak – något som inte uppskattades av ägaren som dök upp på tjänstemannens arbetsplats och hotade att stjäla alla hans ägodelar om han inte lämnade tillbaka bilarna.
Trelleborg • Publicerad 13 november 2009

TRELLEBORG. Den 55-åriga trelleborgaren åtalas nu för händelsen som rubriceras som hot mot tjänsteman. Det hela ska ha inträffat förra sommaren. När 55-åringen kom till tjänstemannens arbetsplats ska han ha gått mot honom med en glasflaska i handen och skrikit "Jag är en tjuv och får jag inte tillbaka bilarna så är allt ditt mitt inom sex månader".

Mannen åtalas samtidigt på 18 andra punkter. Det gäller flera narkotikabrott, rattfylleri, flera fall av olovlig körning och grov vårdslöshet i trafiken. Dessutom ska han vid flera tillfällen ha beväpnat sig med kniv, köttyxa och basebollträ. Han åtalas också för märkesförfalskning – genom att ha bytt registreringsskylt på fordon, samt häleri då han förvarat en stulen motorcykel vid sin bostad trots att han visste att den var stulen.

Mats Amnell
Fanny Johansson
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons