Annons

Trelleborgare åtalas för flera brott

På torsdagen åtalades en av de tre män från Trelleborg som stoppades på Allégatan i Kristianstad vid tretiden, en natt i det gångna månadsskiftet.
Trelleborg • Publicerad 16 september 2004

Polisen hittade bland annat en Hilti borrmaskin. värd cirka 20[spatie]000 kronor,13 hagelpatroner och en kniv och två yxor i bilen. Det visade sig att borrmaskinen stulits vid ett inbrott hos NCC i Jönköping under byggsemestern.

Den 43-årige man som körde medgav att han förstått att borrmaskinen var stulen när han tog emot den. Dessutom tog han på sig innehavet av patroner, kniv och yxor. Han saknar körkort och var påverkad av amfetamin när polisen stoppade bilen.

Annons

Mannen åtalas tillsammans med en 36-årig kvinna kvinnan också för inbrott i ett obebott hus i Skåne-Tranås och för ett bilinbrott i Ystad, båda i slutet på juli. Polisen hittade stöldgods från inbrotten vid husrannsakan i mannens bostad i Trelleborg. Mannen sitter häktad i väntan på rättegång.

Lennart Svenezon

SAXO
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons