Trelleborg uteblir vid turistmässa

När den stora internationella turistmässan TUR 2002 slår upp sina portar på Svenska Mässan i Göteborg på fredagen, blir det utan deltagande av Trelleborg. Även i fjor saknade man representation på mässan.
Trelleborg • Publicerad 20 mars 2002

- Vi har haft svårt att få loss folk. Det beror på att vi bägge åren har haft personalväxlingar på grunda av sjukskrivningar bland annat och det har gjort att det har varit svårt för oss att vara med, säger Monika Strömblad, turistchef vid Trelleborgs kommun. Om man kan få kontinuitet bland anställningarna hoppas turistchefen att Trelleborg kan vara representerad vid kommande TUR-mässor i Göteborg, där årligen både svenska och utländska utställare från olika kommuner förekommer i stor skala. - I början av mars deltog vi, tillsammans med Vellinge och Skurups kommuner, vid en liknande men mindre mässa i Berlin och där fick vi bra respons av besökarna, säger Monika Strömblad. Förra året hade turistbyrån i Trelleborg 22 000 besökare vilket var tre tusen fler än året innan.

Mattias Pehrsson mattias.pehrsson@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.