Annons

Tre till sjukhus efter husvagnsbrand

Tre personer fick föras till sjukhus med rökskador efter att det börjat brinna i ett förtält på Skateholms Camping under lördagskvällen.
Trelleborg • Publicerad 14 juli 2002

Strax före midnatt fick räddningstjänsten larm om en brand på campingplatsen. Enligt uppgift ska branden ha startat i en soffa som fanns i förtältet. Tre personer fick rökskador i samband med att de bekämpade branden och fördes till MAS. Husvagnen stod uppställd mitt på campingen och enligt campingföreståndaren Pia Larsson fanns det risk att den skulle sprida sig. Men tack vare snabba ingripanden från grannar så hann branden släckas innan räddningstjänsen kom till platsen. - Den var släckt inom fem minuter. Två grannar hade brandsläckare och så använde man två av våra här på campingen, berättar Pia Larsson. De tre som fördes till sjukhus fick återvända till campingen redan under natten efter undersökning och behandling på sjukhuset.

Jenny Isaksson jenny.isaksson@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons