Annons

Tre personer misshandlades

Polisen i Trelleborg fick under natten till söndag in tre anmälningar om misshandel och ett fall av skadegörelse.
Trelleborg • Publicerad 29 september 2013

När Strandbaden i Falsterbo skulle stänga fick två män en flaska i huvudet av en okänd man.

Männen befann sig på dansgolvet när de helt oprovocerat blev slagna med en flaska.

Annons

En 19-årig man fick svåra skador och fördes med ambulans till sjukhuset i Malmö.

Den andre mannen, 25 år, behövde inte uppsöka sjukhus.

Flera vittnen fanns på plats men de kunde inte peka ut någon person. Polisen höll förhör med männen under söndagen för att få signalement, men i nuläget har man ingen misstänkt gärningsman.

Liknande fall i Trelleborg

Ett bråk inträffade på Tre lyktor vid ett-tiden natten till söndag. Två män började tjafsa efter att de blev oense om vilket lag man höll på i fotboll. Det resulterade i att en man i 25-årsåldern smällde till en man i 35-årsåldern.

Enligt anmälan fick han en flaska i huvudet, men mannen nekar till detta och säger att det var ett slag som delades ut.

Ambulans fick tillkallas eftersom 35-åringen fick ett jack i huvudet. Han blev omplåstrad men ville inte åka till sjukhus.

I samband med att polisen upprättade en anmälan hördes ett ljud utifrån som lät som glaskross. När patrullen gick ut såg de en man som krossat en fönsterruta till ett bageri.

Mannen hade krossat rutan med handen och han blödde kraftigt. Ambulans fick tillkallas och han fördes till sjukhus. Han är nu misstänkt för skadegörelse och kommer att höras.

Taner Caliskan
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons