Annons

Tre inbrott under tre dagar

Tre inbrott genomfördes i Trelleborg mellan torsdagen och söndagen.
Trelleborg • Publicerad 6 februari 2012
Foto: JONAS EKSTR÷MER / SCANPIX

Under natten till söndagen var polisen en tjuv på spåren. Vittnen hade larmat efter att ha sett tända ficklampor i en villa på Gråbrödersgatan. Når polisen kom till platsen var tjuvarna borta men en hundpatrull sattes in och fick upp ett spår. Hunden tappade dock spåret och tjuven kom undan. Gärningsmännen hade tagit sig in i villan genom att bryta upp ett fönster. Det var under måndagen oklart om något stulits vid inbrottet.

Tidigare under lördagskvällen slog tjuvar till mot en villa på Ståstorpsgatan. Genom att krossa en ruta kunde tjuvarna ta sig in i villan och komma över en okänd summa kontanter samt en dator.

I torsdags tog sig tjuvar in i en lägenhet på Algatan genom att bryta upp lägenhetsdörren. Inne i lägenheten kom tjuvarna över en klocka, halsband och armband. Inbrottet skedde någon gång mellan lunchtid och midnatt.

Louise Cronholm
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons