Annons

Tre fordon i krock

Två personbilar och en lätt lastbil var inblandade i en kollision i korsningen Dalköpinge Strandväg och väg 9.
Trelleborg • Publicerad 25 oktober 2013

Olyckan inträffade vid 06.47 på fredagsmorgonen. Den lätta lastbilen kom körande från Trelleborg och en av personbilarna körde ut på väg 9 från Dalköpinge Strandväg.

– Lastbilen träffade mest i fronten och i motorhuven så bilen blev skadad, men förararna klarade sig. Kvinnan som körde personbilen fick lite ont i armen, men valde att inte åka med till sjukhus, säger Magnus Stridh, insatschef på räddningstjänsten.

Annons

Efter att personbilen blivit påkörd snurrade den runt och åkte in i en annan personbil. Den bilen fick mindre plåtskador.

I samband med räddningsarbetet var det begränsad framkomlighet på platsen, men räddningstjänsten behövde lite tid för att sanera vägbanan.

– Vi valde att inte stänga av vägen så det var inte helt stopp, men trafiken fick köra sakta förbi, säger Magnus Stridh.

Mikael Hallqvist
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons