Annons

Tre ersätter Malena Ernman

Malena Ernman kan inte komma till söndagens utsålda konsert med Trelleborgs musikkår på Södan i Trelleborg. Orsaken: hon är dunderförkyld.
Trelleborg • Publicerad 17 april 2010
Foto: 

Trelleborg. – Jag fick en chock när jag fick höra det, säger Claes Kroon, ordförande i Trelleborgs musikkår. Men vi har hittat tre andra artister så vi kör arrangemanget ändå.

Ersättningsartisterna är Lill Heden Bessman, Miriam Aida samt Joakim Bäckström.

Annons

– Det är hemskt tråkigt och när jag pratade med Malena Ernman var hon helt förtvivlad. Om hon bara varit lite förkyld så hade hon kunnat preparera sig, men nu riskerar hon att tappa rösten helt, så hon kan helt enkelt inte sjunga.

Claes Kroon säger att Trelleborgs musikkår ska försöka hitta ett nytt datum för en konsert med Malena Ernman.

– Men när det blir är svårt att säga. Det är en stor apparat att arrangera en sådan här konsert.

Trelleborgs musikkår har beslutat att betala tillbaka 200 kronor per biljett för dem som väljer att inte se konserten med de tre artister som ersätter Malena Ernman.

– I mån av resurser så betalar vi tillbaka till dem som kommer upp till Söderslästthallen på söndagen, men annars får vi lösa det senare, säger Claes Kroon. Vi hoppas att så många som möjligt ska tycka att det är värt att se konserten ändå.

Olof Broddesson
Lasse Bryggare
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons