Annons

Trasig asfalt lagas vid Travemündeallén

Beläggningen precis vid avfarten från Travemünde-allen är hårt belastad. Tunga trailers har gjort att vägstumpen bitvis har förstörts.
Trelleborg • Publicerad 15 maj 2002

BILD: TOMAS NYBERG Flera trelleborgare har hört av sig till kommunen och kritiserat smågroparna i vägavsnittet. - Vi ska åtgärda den här sträckan, lovar gatuchefen Staffan Stål, som bekräftar att vägarbete inleds i början av nästa vecka, då vägen ska jämnas till. Vägverket, kommunal teknik och hamnen är involverade i projektet. Tillsammans har de anlitat Skanska-laboratoriet i Lomma som har presenterat några förslag hur man ska komma tillrätta med den håliga asfalten. Först föreslog det anlitade företaget att sträckan skulle stängas av helt och hållet under en vecka, något som inte godtogs. Istället tvingas man stänga av delar av gatan under tiden som reparationerna pågår.

Mattias Pehrsson mattias.pehrsson@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons