Annons

Trängsel sätter stopp

Liljeborgsskolans avslutningar ska inte längre hållas i kyrkan. Istället ska en gemensam avslutning hållas i den nya gymnastiksalen. Problemet är att den ännu inte är färdigbyggd.
Trelleborg • Publicerad 12 juni 2009

TRELLEBORG. Flera föräldrar har reagerat på att de inte är inbjudna att delta i skolavslutningen. Enligt rektorn Lars Ullmar är det upp till de enskilda klassföreståndarna att besluta hur de vill göra med avslutningen. Avslutningen hålls nämligen enskilt i klasserna eftersom ombyggnaden hindrar en gemensam avslutning. Gymnastiksalen där den stora gemensamma avslutningen kommer att hållas i framtiden är ännu inte klar.

Hur många av klassföreståndarna bjuder in föräldrarna?

– Jag vet inte exakt men jag skulle tippa att det är ungefär 50/50. Föräldrarna som inte bjuds in på avslutningsdagen kommer att bjudas in en annan dag.

Johan Silfversten Bergman
Lucas Mathisen
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons