Annons

Trängsel i butiken när varor såldes ut

Det blev rusning till Imerco när butiken startade sin utförsäljning på torsdagen. Det var många som hängde på låset redan när affären på C B Friisgatan öppnade klockan 10.
Trelleborg • Publicerad 16 maj 2002

BILD: CLAES NYBERG Därefter kom det en strid ström av kunder, som fyndade bland de husgeråd, glas- och porslinsprodukter som säljs i butiken. Det var i måndags som butikskedjan Imerco försattes i konkurs. - Vi har haft många kunder under hela dagen. Nu har vi öppet i butiken tills allt är slutsålt, säger Helena Knutsson, som arbetar på advokatfirman Vinge i Malmö, den byrå som utsetts till konkursförvaltare. Paula Hägg var en av dem som trängdes i butiken under förmiddagen. Hon var nöjd med sina inköp: - Jag har köpt några kaffekoppar, tallrikar och ett strykjärn, berättar hon. Kim Hall fastnade för några träprodukter, som hon ska ha med sig som presenter då hon reser till hemlandet Korea. - Jag köpte en bricka och ett bestickställ i teak, säger hon.

Mattias Pehrsson mattias.pehrsson@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons