Annons

Tråkigt utbud i fin byggnad

På Vattentornets uteservering har besökaren god uppsikt över torget och uteserveringen är stor och luftig.
Trelleborg • Publicerad 5 augusti 2013
Foto: 

Här finns mycket plats till både barnvagnar och rullstolar och fåtöljerna som påminner om korgstolar, fast i plast, är sköna. Men utbudet av fika lämnar en del övrigt att önska. Det finns inget hembakat alls och den mazarin som vi testar verkar ha legat framme ett tag.

Kaffet smakar dock bra och påtår ingår. Det finns också en hel del alternativ för den som är hungrigare, såsom bakad potatis eller soppa med salladsbuffé.

Annons

Vattentornet är en härlig gammal byggnad där både entrén och det lilla rummet en trappa upp pryds av vackra väggmålningar. Tillbyggnaden består av stora fönster och påminner om ett gammalt lusthus i gråa toner, väldigt mysigt. Men inredningen möter inte riktigt den genuina och vackra lokalen.

Korgstolarna passar perfekt på uteserveringen, men det känns konstigt att de återfinns också i rummen inne. I vad vi kan kalla lusthuset blir ljudvolymen också ganska hög när det är mycket folk i lokalen. Personalen som tar emot över disken är vänlig och effektiv, trots en ganska lång kö får vi snabbt vår fika.

Louise Löfgren
Bönorna
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons