Trafikolycka fortsatte med misshandel

Efter en krock mellan en bil och en motorcykel uppstod ett bråk på olycksplatsen. Händelsen inträffade på tisdagseftermiddagen vid rondellen mellan väg 101 och väg 108.
Alstad • Publicerad 22 augusti 2018
Genrebild.
Genrebild.Foto: Johan Nilsson/TT

En man på en motorcykel krockade strax efter klockan 16 på tisdagen med en personbil vid Klörupsrondellen. Motorcyklisten uppges ha kört omkull och skadat sig lindrigt i samband med olyckan.

Därefter ska det ha uppstått någon form av bråk på olycksplatsen. Enligt polisanmälan ska motorcyklisten ha gett sig på föraren av bilen genom att ta tag i dennes armar och sparkat honom i bröstet. Men han har också gjort en motanmälan om misshandel mot bilisten.

Motorcyklisten hade sällskap av ytterligare en person som också han körde motorcykel. En polispatrull som beordrades till platsen konstaterade att den motorcykeln var anmäld stulen och mannen saknade dessutom mc-körkort. Motorcykeln togs i beslag. Mannen är misstänkt för olovlig körning och häleri.

Även motorcyklisten som krockade med bilen uppges sakna behörighet och hans motorcykel saknade registreringsskyltar. Därför är även han misstänkt för olovlig körning.

Jenny IsakssonSkicka e-post
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.