Annons

Trafik: Risk för besvärligt väglag

Nattens snöfall har orsakat besvärligt väglag på sina håll runtom på Söderslätt. Strax före klockan 7.30 larmades räddningstjänsten till en singelolycka på väg 108, strax norr om Vemmerlövskorset. Olyckan hade dock inträffat tidigare under morgonen.
Trelleborg • Publicerad 22 mars 2018
Foto: Trafikverket

På det mindre vägnätet ligger det fortfarande snöslask på många håll vilket kan göra det besvärligt. De större vägarna ska dock vara saltade men Trafikverket markerar trots det vägarna som gula på sina kartor.

Det innebär att det finns viss risk för besvärligt väglag.

Annons

Strax norr om Vemmerlövskorset stod på torsdagsmorgonen hade en bil hamnat en bit ut på en åker efter en avåkning tidigare under morgonen eller natten.

Räddningstjänsten larmades till platsen först vid 07.30-tiden. Men efter att man konstaterat att det inte handlade om någon ny olycka avbröts utryckningen.

Jenny IsakssonSkicka e-post
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons