Annons

Tommy Juth ställer in konsert

Inte nog med att Peps avbokade sin spelning. Nu ställer även Tommy Juth in sin konsert i Parken.
Trelleborg • Publicerad 6 december 2005
Tommy Juth får nöja sig med sig att spela i Arlövsrevyn och sin årliga konsert i Malmö när showen i Trelleborg ställs in. ARKIVBILD: CLAES NYBERG
Tommy Juth får nöja sig med sig att spela i Arlövsrevyn och sin årliga konsert i Malmö när showen i Trelleborg ställs in. ARKIVBILD: CLAES NYBERGFoto: 

Ännu en artist avbokar sin konsert i Parken. Förra veckan tvingades låtskrivaren och artisten Peps Persson backa från sin spelning på grund av sviktande hälsa. Nu är det Tommy Juth som drar sig ur.

– Det blir ingen konsert nästa onsdag, den 14 december, vilket vi hade planerat tidigare, säger han.

Annons

Tommy Juth menar att det har sålts för få biljetter, ungefär ett 80-tal, inför konserten.

– Det var för få som köpt biljetter. Showen hade aldrig gått runt ekonomiskt med det publikunderlaget, säger han.

Det var tänkt att Juth tillsammans med sångaren Per-Ola Sandgren, känd som frontfigur i dansbandet Wizex, skulle vara solister. Andra medverkande som engagerats är fem musiker och tre tjejer i kören.

– Trist att vi inte får genomföra vår föreställning, som heter Julshow i smoking, säger han.

Rebecca Segerhagen låter sig inte nedslås av budet om Tommy Juths inställda föreställning.

– Vi är inte arrangörer, utan enbart uthyrare av lokalen, som är Rotundan i det här fallet, säger Rebecca Segerhagen, som samtidigt tillägger att hon tycker det är tråkigt att det inte blir någon julshow framförd av Tommy Juth och den övriga ensemblen.

– I stället ser vi fram emot Hans Martin besök i Rotundan nu på söndag klockan 16 då han sjunger gamla schlagers , julsånger och religösa sånger, säger hon.

Johan Persson

SAXO
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons