Annons

Tomma lokaler på väg att fyllas

Om ett par veckor kan ett avtal vara klart gällande Jobb Service Syds gamla lokaler på Gasverksgatan. Enligt Östersjöterminalens vd Kent Jönsson är ett företag inom bildningsbranschen på väg in.
Trelleborg • Publicerad 23 augusti 2014

– Det är en affär som ska gå i lås innan vi kan skriva kontrakt, men det finns ett stort intresse och förhoppningsvis ska vi kunna ha lokalerna uthyrda snart, säger Kent Jönsson som inte vill berätta vad det är för företag som är på väg att hyra in sig.

– Det är ingen industriverksamhet precis, utan en bildningsverksamhet, säger Kent Jönsson.

Annons

Östersjöterminalen har tidigare visat intresse för att ta över Dux gamla lokaler och göra om till industrihotell. Man har också diskuterat möjligheten att köpa Hamngatan 9 av Trelleborgs hamn. Dessa affärer är dock avblåsta.

– Styrelsen har klart uttalat att de fastigheterna inte är aktuella för Östersjöterminalen. Man tycker att Duxtomten är en kommunal angelägenhet och det är inte heller klart i vilken riktning som bolaget ska utvecklas. Det är i princip samma diskussion kring Hamngatan 9, säger Kent Jönsson.

Louise Löfgren
Andreas Mårtensson
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons