Annons

Tjuvar krossade entré till butik

I precis en månad har Ulf och Inger Holmkvist haft sin butik på Hedvägen. På torsdagsmorgonen blev hela entrépartiet krossat då någon gjorde inbrott genom att forcera entrén med hjälp av en bil.
Trelleborg • Publicerad 17 juli 2008
På tordagen hade Ulf Holmkvists butik på Hedvägen varit öppen en månad. Tidigt på morgonen krossade någon hela entrén med en bil.Bild: Claes Nyberg
På tordagen hade Ulf Holmkvists butik på Hedvägen varit öppen en månad. Tidigt på morgonen krossade någon hela entrén med en bil.Bild: Claes NybergFoto: 

- Jag trodde väl att man skulle få vara i fred mer än en månad, säger Ulf Holmkvist.

Torsdagsmorgonen fick han och hustrun ägna åt att sopa upp glas och städa innan de kunde öppna. Dessutom har han fått beställa ett nytt entréparti.

Annons

- Det är skit rent detta. Det är dessutom mitt i semestern men jag måste ju ha det fixat så jag kan stänga i kväll, fortsätter Ulf Holmkvist.

De hade under förmiddagen ännu inte upptäckt att något saknas i butiken där de bland annat säljer läsk, godis, tobak och biltillbehör.

- De har väl varit ute efter cigaretter gissar jag, säger Ulf Holmkvist.

Paret drev tidigare en bensinstation på Tommarpsvägen men flyttade butiksverksamheten och uthyrningen av bilar och släpvagnar till Hedvägen i juni. Även på Tommarpsvägen utsattes deras butik för inbrott.

- Det var många gånger. Jag kan knappt räkna dem, säger Ulf med luttrad ton i rösten.

Jenny Isaksson jenny.isaksson@allehandasyd.se
Jenny Isaksson
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons