Annons

Tjuvar greps tack vare grannar

Tack vare uppmärksamma grannar, som rapporterat om en bil fylld med stöldgods, har polisen kunnat gripa ett par notoriska inbrottstjuvar.
Trelleborg • Publicerad 18 september 2002

De två männen, 41 och 37 år gamla, hade ställt bilen i närheten av sina bostäder i Trelleborg för att kunna hålla uppsikt över den. Polisen konstaterade att ett par dyrbara elektriska kapsågar som fanns i fordonet härrörde från ett inbrott hos en rörfirma i Skivarp den 8 september. Man satte sig att spana på bilen, och snart dök de två misstänkta upp för att hämta den. Man gjorde husrannsakan hos männen, och fann då ytterligare saker som sannolikt stulits på olika håll. Hos rörfirman stals bland annat datorutrustning, verktyg, pumpar och duschblandare till ett stort värde. Männen är nu häktade, misstänkta för stöld. Duon har dessutom fler stölder på sitt samvete, begångna sedan i april, och dessa kommer de att få svara för i rätten inom kort.

Mattias Pehrsson mattias.pehrsson@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons