Annons

Tjuv stal julklappar

En inbrottstjuv tog sig natten till julafton in i 18 källarförråd i fastigheter på Gränsgatan. Bytet blev bland annat julklappar.
Trelleborg • Publicerad 24 december 2004

En 55-årige man greps av polisen tidigt på julaftonsmorgon misstänkt för inbrottsstöld i källarförråd. Ett vittne i en av fastigheterna hade vaknat och hört konstiga ljud i källaren och såg även en man i densamma. Vittnet larmade polisen och tjuven gav sig iväg på cykel men kunde kort därefter gripas.

Bytet från källarförråden hade mannen med sig på sin cykel och sakerna kunde spåras tillbaka till 18 olika källarförråd på Gränsgatan. Det rörde sig om flaskor och konserver men även ett antal julklappar.

Annons

Mannen satt under fredagseftermiddagen i förhör hos polisen i Ystad. Polisen hyste förhoppningar om att snabbt kunna återlämna de stulna julklapparna till den äldre dam som blivit bestulen på sina gåvor.

Magnus Aspegren

TRELLEBORG
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons