Annons

Tips: Något för alla smaker

Juli månad startar stark med massa saker att hitta på för alla åldrar.
1. Den 4 juli är det återigen dags för Allsångskväll på Granhyddan på Beddingestrand. Utöver allsångsbandet så kommer även en hemlig gäst att spela. Entré 40 kr.\n1. Den 4 juli är det återigen dags för Allsångskväll på Granhyddan på Beddingestrand. Utöver allsångsbandet så kommer även en hemlig gäst att spela. Entré 40 kr. • Publicerad 3 juli 2018
Akrivbild. Hotell Smygehus.
Akrivbild. Hotell Smygehus.Foto: Claes Nyberg

2. Kul för unga. Den 5 juli är det sommaronsdag med sommarlovskul för ungdomar upp till 15 år. klockan 11-15. Hoppborgar, uppblåsbara hinderbanor, korvgrillning, föreningar, jättestor uppblåsbar rutschkana, funbattle, vattenkrig och mycket mer! En skolbuss kommer att hämta upp och lämna på olika platser i kommunen.

3. Yoga vid havet. Varje onsdag med start den 4 juli finns det möjlighet att träna yoga med Östersjön, vågskvalp och fågelkvitter. Platsen är Smygehuk och den som vill delta ska ta med sig kläder efter väder och sin yogamatta. Prisinformation 100 kr, kontant eller swish på plats.

Annons

4. Rock´n roll i sommarnatten. Pedalens Pågar spelar på Smygehus Havsbad den 5 juli. Gruppen som lirar skånsk Rock n Roll baserad på gamla Kal P Dal låtar med mottot att ingen under en spelning skall kunna sitta still. Spelningen börjar klockan 19.30.

5. Sveriges sydligaste motorträff. Den 5 juli har du möjligheten att få se utställda fordon, tävlingar, liveband eller varför inte testa på speed boats. Hamnplan och kajer kommer att vara fyllda med bilar och andra fordon. Kom och upplev Sveriges garanterat sydligaste motorträff.

Hanna DocksonSkicka e-post
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons