Annons

Taxichaufför spottade på kvinna och stal hennes väska

En taxiresa från Kastrup till Trelleborg slutade med att en kvinnlig passagerare ska ha blivit bestulen på sin väska och spottad i ansiktet. Orsaken var en tvist om resans pris.
Trelleborg • Publicerad 8 april 2019
Genrebild.
Genrebild.Foto: Mattias Mattisson

Kvinnan tog en taxi hem från Kastrup till Trelleborg i fredags kväll. Hon upplevde att något var fel med chauffören och bad att få bli avsläppt redan vid Hyllie. Men chauffören ska, enligt anmälan till polisen, ha fortsatt köra ända till Trelleborg som avtalat.

Väl framme på adressen i Trelleborg bad taxichauffören att få 2 000 kronor för resan men taxametern visade 1 200 kronor. Kvinnan ifrågasatte beloppet, gav chauffören 1 000 kronor och skulle sedan hämta mer pengar i sin lägenhet. Hon vågade inte gå tillbaka själv utan skickade en anhörig som då hamnade i bråk med chauffören.

Annons

Därefter ska kvinnan ha återvänt till taxin för att hämta sin väska. Han ska då ha spottat henne i ansiktet och därefter kört iväg, med väskan kvar i bagageutrymmet.

Händelsen rubriceras som stöld och ofredande.

Jenny IsakssonSkicka e-post
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons