Annons

Tävling: Vem har Söderslätts snyggaste A-traktor?

Intresset för att köra A-traktor har ökat och på Söderslätt finns i dag över 300 A-traktorer registrerade. Nu vill vi utse den snyggaste. Börja med att skicka in bild på din A-traktor till red@trelleborgsallehanda.se så kommer vi att publicera alla bidragen löpande. Glöm inte att uppge ägarens namn, kommun och kontaktuppgifter.
En kvalificerad, men än så länge hemlig, jury kommer att utse finalisterna i tävlingen. Alla A-traktorer eller EPA-traktorer med hemvist i någon av de tre kommunerna Trelleborg, Svedala och Vellinge får vara med. Sista datum för att skicka in ett bidrag är den 8 maj.
Tävlingen är nu stängd för nya bidrag.
Söderslätt • Publicerad 20 april 2022 • Uppdaterad 13 maj 2022
Linus Thuresson har Kronobergs snyggaste A-traktor, enligt vår systertidning Smålandsposten. Nu vill vi utse Söderslätts motsvarighet!
Linus Thuresson har Kronobergs snyggaste A-traktor, enligt vår systertidning Smålandsposten. Nu vill vi utse Söderslätts motsvarighet!Foto: Mårten Svemark, Calle Rydqvist

Här saknas innehåll

Se alla bidragen här:

Här saknas innehåll

Julia NordlingSkicka e-post
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons