Annons

Talangtävling arrangeras under Mikaeli

Återigen arrangeras en talangtävling under Mikaeli marknad. Tävlingen genomförs på scenen i Stadsparken lördagen 31 augusti med start klockan 17.
Trelleborg • Publicerad 1 augusti 2002

- Det är kul att vi kan ordna en talangtävling för att ge chans åt begåvade ungdomar, säger Lars Svensson, som är marknadsgeneral även i år och ska presentera de tävlande. SSU, socialdemokraternas ungdomsklubb i Trelleborg, har tidigare arrangerat en talangtävling under Mikaeli. Men nu har Mikaelikommittén bestämt sig för att överta ansvaret för evenemanget. - Dem som är mellan 10 och 18 får medverka. Första priset är att de får spela in en singel. Vi har redan utsett en jury som ska ledas av kulturchefen Jörgen Flink. Det är en sångtävling. De medverkande måste ha låten de ska sjunga till inspelad på CD eller minidisc. - Vi har inte råd att ha en orkester som spelar bidragen, säger Lars Svensson.

Mattias Pehrsson mattias.pehrsson@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons