Annons

TA firade med geléhjärtan och tulpaner

Alla Hjärtans dag firades ordentligt när TA välkomnade nyfikna trelleborgare till de nya lokalerna på CB Friisgatan 5A. Dagen till ära bjöds det på både geléhjärtan och tulpaner.
Trelleborg • Publicerad 14 februari 2011
János Kató och Susanna Andersson.
János Kató och Susanna Andersson.Foto: Tomas Nyberg

– Det har varit fullt med folk här i dag, berättar Ann- Louise Jönsson som glatt tar emot strömmen av besökare tillsammans med kollegorna Susanna Andersson och Majvi Olsson på kundtjänst.

– Godis och blommor är alltid populärt, säger hon.

Annons

Den trogne TA- läsaren och hobbykonstnären János Kató tittar in en snabbis innan han ger sig iväg för att överraska barn och barnbarn med chokladhjärtan.

– Jag brukar komma in och hälsa på och nu när ni ligger mer centralt blir det ännu lättare, vilket är trevligt, säger han.

Under det korta samtalet hinner han avslöja ett spännande nytt projekt.

– Jag ska in på biblioteket nu och leta fram en bild på Smygehuks hamn. Min tanke är att göra en målning som illustrerar min idé att bygga ett biogasverk där som kan drivas på tång, berättar han.

Louise Löfgren
Sanna Hjalmarsson
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons