Annons

TA-appen flitigt nerladdad

Håkan Ringström är sälj- och produktionschef på Skånemedia. Han är mannen bakom den nya TA-appen som lanserades i måndags.
Trelleborg • Publicerad 6 april 2012
Håkan Ringström, sälj- och produktchef på Skånemedia.
Håkan Ringström, sälj- och produktchef på Skånemedia.Foto: 

Hur har det gått?

– Bra! 1 171 personer har laddat ner appen under veckan. Det är över förväntan. Vi tänkte oss att det skulle vara runt 800 nedladdningar.

Annons

Har det varit några problem?

– Ja, de första timmarna hade vi lite problem. Bland annat med att lägga upp vissa artiklar. Men sedan dess har det flutit på bra.

Vad tycker läsarna?

– De är väldigt positiva. De har hört av sig och gratulerar. Många har väntat på detta länge och saknat en app. De har också uppskattat att vi lade in en karta över konstrundan i den. Det var ett test vi gjorde som gick bra. Jag tror att vi kommer att göra liknande saker i framtiden.

Efterfrågar de något mer?

– Ja, de kommer gärna med tips och idéer. Till exempel vill de gärna ha bildspel och kunna kommentera via den. Allt detta tar vi med oss och tittar på.

Vad händer i framtiden?

– Det vi vet är att vi kommer att göra uppdateringar.

Madeleine Gripsten
Sofia Bergström
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons