Annons

Svärd och knogjärn hittades i bil

När mannen körde av vägen på torsdagskvällen hittades bland annat knogjärn och ett svärd i bilen. Han misstänks nu för en rad brott.
Trelleborg • Publicerad 27 juli 2011

Strax före klockan halv tolv på tisdagskvällen såg en polispatrull hur en personbil körde av Anderslövsvägen och ner i diket. Föraren, en man i 30-årsåldern, var ensam i bilen. Han misstänks nu bland annat för drograttfylleri och ringa narkotikabrott. Efter olyckan fördes han till sjukhuset i Malmö för provtagning.

Mannen misstänks dessutom för grovt vapenbrott, brott mot knivlagen, diverse trafikbrott och stöld eller häleri. När bilen kontrollerades hittade polisen nämligen bland annat ett svärd, knogjärn, en mobiltelefon som misstänks vara stulen och ett skjutvapen. Mannen som enligt polisen inte har några kända kopplingar till kriminella gäng eller liknande uppges på onsdagsmorgonen fortfarande vara kvar på sjukhuset för observation.

Tove Sundén
Sandra Douglasdotter
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons