Supportrar kastades ut från vandrarhem

Fem supportrar till Djurgårdens IF vräktes av piketpoliser under natten mot måndagen från vandrarhemmet Nightstop på Östergatan.
Trelleborg • Publicerad 5 april 2004

- De skrek och vrålade och störde de andra gästerna, berättar föreståndaren Lena Borg. De manliga supportrarna anlände till Trelleborg under söndagen och checkade in på vandrarhemmet. På kvällen började de festa rejält till övriga vandrarhemsgästers förtret. Trots att Lena Borg bad dem att lugna sig fortsatte festen. - De tog ingen notis om vad jag sa och till sist ringde jag polisen, säger hon. Två poliser från Trelleborg dök omgående upp men ansåg att de behövde assistans och tillkallade en polispiket från Malmö. Supportrarna avhystes sedan från vandrarhemmet och en av dessa omhändertogs för fylleri. Övriga fyra fick enligt Sydsvenskans hemsida övernatta i en bil. Lena Borg beklagar det inträffade men berättar också att en av männen bad om ursäkt när polisen kom. - Trist att någon eller några ska förstöra för andra, tycker hon. Ska du gå på matchen i kväll efter det här? - Nej, men jag är inte säskilt intresserad av fotboll. Min man ska gå med våra två döttrar som ska ha sina TFF-tröjor på sig.

Mattias Pehrsson mattias.pehrsson@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.