Annons

Struut Cruisers trotsade regnet

Mopedentusiasterna i Struut Cruisers 50 cc i Trelleborg trotsade regnet och blåsten på lördagen. Iförda tjocka regnställ och med de klassiska mopedstrutarna drog de fram över Söderslätt på en tipsrunda.
Trelleborg • Publicerad 27 april 2002
BILD: TOMAS NYBERG
BILD: TOMAS NYBERGFoto: 

BILD: TOMAS NYBERG - Det är första gången vi kör, berättar Danne Nilsson, innan han grenslar sin Monark Maraton och kör ut på tipsrundan från Street Cruisers gård i östra Trelleborg. Struut Cruisers medlemmar är nämligen även medlemmar i Street Cruisers och har löst problemet med klubbväst på ett smart sätt: genom att helt enkelt klista över vissa valda delar med nya bokstäver. Tipsrundan i det ihållande regnet och blåsten gick upp till Gylle, vidare till Fjärdingslöv och Gislövs by, ner till Gislöv läge, Dalköpinge, 9E-området och tillbaka till klubbhuset, där en utslagstävling vidtog. - För de flesta av oss var mopeden den första kontakten med motorer och det är lite nostalgi i att köra de gamla mopederna, berättar Danne Nilsson.

Tomas Nyberg tomas.nyberg@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons