Annons

Storvinster gick till Söderslätt

Ett pengaregn föll över Trelleborg, Skanör och Svedala i helgen. Alltihopa var storvinster på hästar, veckans V 75-omgång på Solvalla.
Trelleborg • Publicerad 1 oktober 2007
En av butikerna som hade tur i helgen. Monica Nordbladh som arbetar på X-et på Väster har en stamkund som kammade hem 206 330 kronor. BILD: TOMAS NYBERG
En av butikerna som hade tur i helgen. Monica Nordbladh som arbetar på X-et på Väster har en stamkund som kammade hem 206 330 kronor. BILD: TOMAS NYBERGFoto: 

Högsta vinsten i de tre sydskånska kommunerna var 633 810 kronor, som går till tre trelleborgare som lämnat in tre andelskuponger, värda 576 kronor, på ICA Maxi. I spelbutiken X-et på Västergatan lämnade en stamkund, som brukar tippa där flera gånger i veckan, in en kupong för ynka 36 kronor. Vinsten blev 206 330 kronor.

– Han såg glad ut när han kom hit och berättade om vinsten. Pengarna får han överförda till sitt konto på banken, säger Monica Nordbladh, som driver X-et tillsammans med Ingegerd Persson.

Annons

– Visst är det roligt när någon vinner så mycket pengar. Åk till värmen och njut, uppmanade Monica Nordbladh vinnaren när han på söndagen stegade in i butiken och var på ett strålande humör . Lyckligt blev också den som hos Nickes spelhörna i Svedala lämnat in andelskuponger för lite mer än 1 000 kronor, och som kammade hem 458 862 kronor.

Sju rätt på travet hade en person, som tippat i Skanörskiosken för blygsamma 32 kronor, och som blev 216 159 kronor rikare.

Johan Persson

SAXO
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons