Annons

Storvinst till Anderslövsbo

Vem är vinnaren? Evert Pettersson avslöjar inte mer än att den femmiljonersvinst som en kund skrapade fram på en trisslott tillföll någon i byn. ”Det är ju kul att det är någon i Anderslöv”, säger han.
Trelleborg • Publicerad 27 augusti 2014
Matöppet i Anderslöv har sålt en skraplott med en vinst på fem miljoner kronor. Evert Pettersson är glad att vinnaren är en Anderslövsbo.Foto: Foto: Jenny Isaksson

Evert Pettersson är en av ägarna till Matöppet som för en tid sedan sålde en trisslott med en vinst på fem miljoner kronor. Han kallar Anderslöv för en riktig turby. Senast i december var det flera som blev miljonärer efter att ha vunnit på Postkodlotteriet och nu har ännu en stor vinst tillfallit någon i Anderslöv. Förra gången behövde ingen fundera på vilka som var vinnare utan de visades upp i TV.

Denna gång är det bäddat för spekulationer och snack i byn. Den lycklige har nämligen valt att inte gå ut med det.

Annons

– Men jag vet vem det är. Jag fick reda på det från vinnaren och har lovat att inte avslöja något. Men jag vill framföra ett stort grattis, säger Evert Pettersson.

Storvinsten har också gjort att försäljningen av lotter har tagit extra fart.

– Det är ju kul. Och det har varit många vinster efter storvinsten också, säger Evert Pettersson.

Louise Löfgren
Jenny Isaksson
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons