Annons

Störande med P-plats?

Miljönämnden menar att en p-plats på Stavstensudde inte är så störande att den bör tas bort. Den boende som klagat på p-platsen överklagar emellertid det beslutet.
Trelleborg • Publicerad 26 juni 2009

TRELLEBORG. Enligt den klagande används p-platsen till mycket annat än gästparkering, bland annat biltvätt med högljudd musik. Problemet är att p-platsen ligger så nära huset att musik och buller när bildörrar slås igen samt andra ljud blir störande, menar den klagande.

Ett annat problem enligt den klagande är att många parkerar så att bilarnas strålkastare lyser in i bostaden. Avgaser från bilarna ska också tränga in i huset, hävdar den klagande.

Annons

Miljönämnden i Trelleborg anser dock inte att p-platsen innebär en sådan olägenhet att den är en fara för människor hälsa. Därför menar miljönämnden att det inte är aktuellt med någon vidare åtgärd när det gäller p-platsen.

Den klagande håller inte med utan överklagar det beslutet.

Johan Silfversten Bergman
Lasse Bryggare
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons