Annons

Stor tävling: Vinn hotellnätter för 10 000 kronor

I december flyttar nissen in på TA:s redaktion. Fram till och med julafton kommer han hitta på bus. Varje dag har han också med sig en bokstav. Kan du samla alla bokstäver finns chans att vinna presentkort på 10 000 kronor på ESS group.
Trelleborg • Publicerad 29 november 2023 • Uppdaterad 20 december 2023

I år har du chans att dryga ut julklapparna under granen. TA anordnar nämligen en tävling för alla prenumeranter där priset är 10 000 kronor på kedjan ESS group med hotell som Ystad Saltsjöbad, Steam hotel och MJ:s i sin repertoar.

I december flyttar nissen in på Trelleborgs Allehandas redaktion. Varje dag fram till julafton publicerar vi en artikel med ett nytt bus Nissen hittar på.

Annons

Men nissen hittar inte bara på bus. Han har även med sig en bokstav.

Tävlingen går ut på att samla dessa 24 bokstäver, eller tecken. Bokstäverna bildar en mening. Lyckas du lista ut meningen, och skickar in detta till oss har du chans att vinna presentkortet på 10 000 kronor. Länk för att skicka in det rätta svaret hittar du här.

Mandus ÖrarbäckSkicka e-post
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons