Annons

Stölder via balkonger

En fräck tjuv härjar just nu i Trelleborg. Någon har vid flera tillfällen tagit sig in nattetid via öppna balkongdörrar och stulit pengar hos äldre kvinnor.
Trelleborg • Publicerad 17 juni 2002

Två fall inträffade under natten till tisdagen förra veckan. Två kvinnor boende på Stavstensvägen har anmält till polisen att de blivit av med pengar. Båda har uppgett att de haft balkongdörren öppen under natten. Åtminstone en av dem bor på andra våningen. När de vaknat på morgonen har plånboken respektive en handväska legat på balkongen tömda på pengar. Båda kvinnorna har förvarat sin handväska eller plånbok inne i bostaden. En liknande händelse inträffade på Lycko Pers väg i slutet av maj då någon tog sig in i en 80-årig kvinnas lägenhet via en inglasad balkong. Även hon fanns sin plånbok på balkongen tömd på pengar. Polisen uppmanar nu alla att vara försiktiga och inte lämna balkongdörren olåst nattetid.

Mattias Pehrsson mattias.pehrsson@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons