Annons

Stjärnkväll i Gessie för att stötta IK Finish

Trelleborg • Publicerad 30 november 2006
Calaisa äntrar scenen på Gessie Byakrog.
Calaisa äntrar scenen på Gessie Byakrog.Foto: 

Den 30 juli 2005 försvann en nyckel till ryttarstadion i Falsterbo som friidrottsklubben IK Finish lånade för ett arrangemang. Två dagar senare hade någon tagit sig in i lokalerna, vandaliserat samt skrivit "Hästens befrielsearmé. Ta mig om ni kan" på väggen. Det kostade IK Finish 63 000 kronor att byta lås och sanera lokalerna.

Nu arrangerar Arne Andersson, före detta ordförande i klubben, en stjärnkväll på Gessie Byakrog för att försöka få in lite pengar till klubben som plåster på såren.

Annons

– Jag har haft idéen en längre tid men det finns ju ingen bra lokal i Vellinge för sådana här arrangemang men så pratade jag med Bo Andersson på Gessie Byakrog och han tände också på idéen, berättar Arne Andersson.

Stjärnkvällen går av stapeln lördagen den 7 december på Gessie Byakrog och på scenen står det populära countrypopbandet Calaisa.

– Ett av systerparet i Calaisa kommer ju från Höllviken och en tredje syster är sprinter i IK Finish, säger Arne Andersson.

För underhållningen står också vellingesonen Anders Wrethov.

Man kan antingen komma tidigt och äta en meny eller släntra in på eftersläppet klockan 21.

Allt överskott går till IK Finish.

Åsa Meierkord

SAXO
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons