Annons

Stjärnglans i Söderslättshallen

Lyxigt lång tid för förberedelser och lite extra eftertanke åt dynamiken. Det låg bakom söndagens "Stjärnglans"-konsert med Lill Lindfors, Rickard Söderberg och Söderslätts Musikkår.
Trelleborg • Publicerad 19 oktober 2014
Att sommaren är över bekymrar inte Lill Lindfors. Hon hämtar energi ur höstens lugn.
Att sommaren är över bekymrar inte Lill Lindfors. Hon hämtar energi ur höstens lugn.Foto: Foto: Sara Johari

- Jag älskar att sjunga i sporthallar, strålade den ena av stjärnglansspridarna, operasångaren Rickard Söderberg, strax före konsertens start i Söderslättshallens A-hall.

- Inte för att det är någon vidare akustik i dem, fortsatte han. Utan för att det känns som att man lite, lite grann erövrar dem åt kulturen!

Annons

Medan drygt 600 personer letade upp sina platser värmde Rickard Söderberg upp genom att repetera mellansnack, och Lill Lindfors, kvällens andra glansspridare, gjorde balett-pliéer.

- Vi har pratat med musikkåren om programmet ända sedan i våras, och låtit det ta tid. Det känns lyxigt. Men så har vi också fått ihop ett pangprogram, sa Rickard Söderberg.

Läs mer i måndagens TA och eTA: http://eta.trelleborgsallehanda.se

Lisa Kron
Lars Thulin
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons