Annons

Sten kastades mot polisbil

En polisbil utsattes för stenkastning i samband med att polisen gjorde ett ingripande på Syster Jennys väg vid lunchtid på fredagen. Enligt polisen ska det inte ha blivit några större skador på bilen.
Trelleborg • Publicerad 3 oktober 2014

Polispatrullen hade larmats till Syster Jennys väg med anledning av en stulen motorcykel. Tre män i 16-20-årsåldern som misstänktes för stölden greps och fördes till polisstationen i Ystad där de förhördes. De släpptes efter förhör men misstankarna mot dem kvarstår.

Polisen misstänker att det är de tre som greps som även har kastat sten mot polisbilen. De är förutom för motorcykelstölden även misstänkta för försök till våld mot tjänsteman.

Annons

Enligt Sven-Inge Nilsson, närpolischef i Trelleborg, har polisen just nu en ökad närvaro i Trelleborg eftersom det finns ett antal gäng som ”ställer till oreda”.

– Vi har redan beslutat att ha mer tillsyn och övervakning i Trelleborg i helgen, säger Sven-Inge Nilsson.

Louise Löfgren
Jenny Isaksson
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons