Annons

Stellan kan vinna miljoner

Stellan Gustavsson, 52, från Klagstorp kan vinna fem miljoner kronor på trisslott i tv 4:s morgonsändning tisdagen den 26 augusti.
Trelleborg • Publicerad 20 augusti 2003

BILD: TOMAS NYBERG Du kan vinna mellan 50 000 och 5 miljoner kronor. Är du nervös? - Nej, mina vänner är mer nervösa än vad jag är. Jag tycker bara att det ska bli skoj med en resa till Stockholm tillsammans med sambon, och kul att få vara med i en tv-sändning. Jag räknar inte med att vinna mer än 50 000. Då blir man bara besviken. Du köpte skraplotten i Malmö. Brukar du vinna? - Någon hundralapp då och då har det väl blivit. Men inga stora summor. Man brukar få två tv-apparater på lotten, så plötsligt dök en tredje upp. Det var en trevlig överraskning. Hur har din omgivning reagerat? - En jobbarkompis sade att "jag är inte avundsjuk på dina pengar, men på allt som du får uppleva runtomkring". Vad ska du göra för pengarna? - Det beror på hur mycket det blir. Kanske åker jag och min sambo till karnevalen i Rio i februari. Vi har även ett gammal gård från 1800-talet som behöver nya golv och annat. Du är administratör på en bilfirma i Fosie, Malmö. Kommer du till jobbet på onsdag? - Ja, det blir nog som vanligt allting. Det blir väl en eller två tårtor, beroende på hur mycket jag vinner.

Mattias Pehrsson mattias.pehrsson@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons