Annons

Startskottet gick för pigg vecka

Trelleborg • Publicerad 25 maj 2011
Fagerängsloppet, 650 meter långt, var den första av veckans aktiviteter under de offentliga vårdcentralernas Piggelinvecka. Det var en liten men tapper skara barn som hade tillräckligt med spring i benen för att trotsa regndropparna och springa en runda på Fagerängen under tisdagsförmiddagen. – Vi ville ha något för barnen och något för de vuxna, säger Lena Tunhav, distriktssköterska på BVC. För de vuxna arrangeras i dag en gemensam promenad.
Fagerängsloppet, 650 meter långt, var den första av veckans aktiviteter under de offentliga vårdcentralernas Piggelinvecka. Det var en liten men tapper skara barn som hade tillräckligt med spring i benen för att trotsa regndropparna och springa en runda på Fagerängen under tisdagsförmiddagen. – Vi ville ha något för barnen och något för de vuxna, säger Lena Tunhav, distriktssköterska på BVC. För de vuxna arrangeras i dag en gemensam promenad.Foto: Jenny Isaksson

Fagerängsloppet, 650 meter långt, var den första av veckans aktiviteter under de offentliga vårdcentralernas Piggelinvecka. Det var en liten men tapper skara barn som hade tillräckligt med spring i benen för att trotsa regndropparna och springa en runda på Fagerängen under tisdagsförmiddagen.

– Vi ville ha något för barnen och något för de vuxna, säger Lena Tunhav, distriktssköterska på BVC.

För de vuxna arrangeras i dag en gemensam promenad.

Sydsvenskan
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons