Annons

Spelare satsade 20 kronor - vann miljon

Ännu en spelentusiast kan ställa in sig i leden bland landets miljonärer. I förra veckan tippade en av Turklöverns kunder 20 kronor på V75. Det visade sig vara en lyckad investering.
Trelleborg • Publicerad 14 januari 2003
Thomas Pilkrona sålde miljonvinsten. BILD: TOMAS NYBERG
Thomas Pilkrona sålde miljonvinsten. BILD: TOMAS NYBERGFoto: 

Efter avslutat lopp på Jägersro i Malmö kunde kunden i lördags glädja sig åt en vinst på 1 348 468 kronor. - Det är jätteroligt. Detta är den största vinsten på ett par år. Vi gläds åt våra kunder som vinner, säger Thomas Pilkrona som tillsammans med sin sambo Stina Stjernberg driver butiken på Kontinentgatan. Så småningom kommer ATG skicka ett vinstogram till butiken där tipskupongen lämnades in. Tillsvidare får Thomas Pilkrona nöja sig med blommor och en handskriven skylt. BILD: TOMAS NYBERG Tidigare hade paret butiken bredvid blomsteraffären på Algatan. För tre år sedan flyttade man till den nuvarande lokalen. - Jag parkerade här utanför och tänkte att en sådan lokal skulle man han. Den stod tom och jag frågade Posten, som ägde lokalen. Vi flyttade in i april 2000, berättar Thomas vidare. På väggen kring butikens spelhörna hänger vinstogrammen från spelbolagen tätt. Turklövern är, enligt Thomas Pilkrona, det största spelombudet i stan och omsätter årligen omkring 20 miljoner på spel och lotter. - Vi har många kunder som kommer från andra orter bara för att spela här. Under december och fram tills nu har vi nog haft vinster för cirka 2, 5 miljon kronor. Folk har döpt butiken till Turklövern och man förstår varför, säger Thomas.

Mattias Pehrsson mattias.pehrsson@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons