Sommarens sista motorträff

På torsdagskvällen hölls finalen av "Route one o one" i Anderslöv. Arrangörerna lovar att den populära motorträffen kommer tillbaka nästa år.
Trelleborg • Publicerad 12 september 2013
Göran "Tiger" Jönsson är en av alla som ställt ut på "Route one o one" vid ett flertal tillfällen i sommar.
Göran "Tiger" Jönsson är en av alla som ställt ut på "Route one o one" vid ett flertal tillfällen i sommar.Foto: Foto: Claes Nyberg

- Nästa år kör vi i gång den första maj. Vi kommer börja med temakvällar minst varannan gång med allt från traktor pulling till dragracing, säger Tommy Koffed entusiastiskt.

Göran "Tiger" Jönsson är en av alla som ställt ut på "Route one o one" vid ett flertal tillfällen i sommar.

- Jag har haft bilen i 16 år, jag har själv satt i hop den. Det är inte att vinna som är det viktigaste, jag jagar inte priser utan det är bara plus i kanten. Men ser du någon annan sådan här bil här? frågar han stolt och är väl medveten om att han är den enda som har en Ford Fairlane 500 Galaxie Skyliner '59.

Läs mer i torsdagens pappers- och .

Maria Sällberg
Lina Campbell
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.