Annons

Söderslätts Musikkår hyllar Astrid

Årets "Djur i dur"-konsert med Söderslätts Musikkår kommer att tillägnas Astrid Lindgren. Barnen kommer att få höra de populära klassikerna ur Pippi Långstrump och Emil i Lönneberga.
Trelleborg • Publicerad 19 april 2002

Konserten hålls söndagen den 28 april i Folkets park, och även till denna tredje barnkonsert så blir Gusten Gustafsson konferencier och lekledare. Alla barn som har en vuxen med sig - och, viktigast av allt, sitt favoritgosedjur - går gratis. Musikkåren har också dragit upp planerna för sommarens allsång i Stadsparken. Som vanligt blir Nils-Gunnar Snygg konferencier, och de aktuella kvällarna blir 12 juni, 19 juni samt 26 juni. Årets bästa nyhet för Söderslätts Musikkår är annars att man nu gjort verkligen av sina planer på att startat en stödförening. Den nybildade föreningen, som på kort tid fått 70-80 medlemmar, kallas Söderslätts Musiksällskap och tänker ta upp kampen med telebranschen om den flitigt använda förkortningen SMS.

Mattias Pehrsson mattias.pehrsson@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons