Annons

Snabbt möte med val till bolagsstyrelser

För debattsugna Trelleborgspolitiker gav måndagskvällens kommunfullmäktige inte en enda egentlig anledning att kliva upp i talarstolen.
Trelleborg • Publicerad 1 mars 2010

TRELLEBORG. Sammanträdet, som till stor del bestod av val av styrelser till de kommunala bolagen, tog drygt 40 minuter.

Efter en inledande information om förslaget till ny Natur och kulturmiljöplan för Trelleborgs kommun avhandlades den formella delen av kommunfullmäktiges sammanträde i ett snabbt tempo. Punkterna på dagordningen lockade inte till någon som helst debatt.

Annons

Ledamöter valdes till de sex kommunala bolagen och skillnaderna från det gångna året var små. På bara några enstaka poster byttes namnen ut.

För den nye kommundirektören Christer Fredriksson, som i går gjorde sin första dag på jobbet, blev det något av en mjukstart i fullmäktigesammanhang. Han fick sitta på åhörarplats och konstaterade efteråt att det gick undan.

– Ja, det här var ju snabbt avklarat, sade han.

Ann Gäre
Jenny Isaksson
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons