Annons

Smugglingsmisstänkt på rymmen

(ny version) En rysk medborgare som under fredagsmorgonen stoppades av tullen med ett halvt kilo marijuana i bilen lyckades rymma medan hans kompis som också var med i bilen satt i förhör. Mannen som är i 35-årsåldern är fortfarande på fri fot.
Trelleborg • Publicerad 3 juni 2002

Han är anhållen i sin frånvaro och efterlyst medan tingsrätten under måndagen beslutade att kompisen som är 26 år och också han från Ryssland skall häktas. Förutom marijuanan, som var insydd i en kudde, så fann tullen 15 stycken cannabisplantor, en springkniv, 1,5 gram okänt vitt pulver och bitar av ecstasytabletter. De båda männen kom med färjan Nils Holgersson från Tyskland halv åtta i fredags morse. Tullen fattade misstanke mot männens bil, en större jeep, som var fylld av saker. De tog in de båda till förhör men då den yngre misstänkta började bråka och föra oväsen passade den äldre mannen på att rymma ut genom en nödutgång.

Jenny Isaksson jenny.isaksson@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons