Annons

Smak av den amerikanska södern

På fredagseftermiddagen slog Söderslätts countryfestival upp portarna på Sydslättens ryttarförening för andra året. En festival som tycks bli lite bättre, lite större och lite svängigare än förra året. Bara vädrets makter vill.
Trelleborg • Publicerad 13 september 2013
På fredagseftermiddagen slog Söderslätts countryfestival upp portarna på Sydslättens ryttarförening för andra året.
På fredagseftermiddagen slog Söderslätts countryfestival upp portarna på Sydslättens ryttarförening för andra året.Foto: Foto: Tom Wall

- Det händer mycket i Anderslöv nu och det är trevligt. Det blir nog mer livat lite senare. De har ju räknat med att det ska komma uppåt 6 000 besökare, så det får vi hoppas på, säger Anderslövsbon Ebbe Dyberg.

Enligt allt att döma slår festivalen rekord på många sätt i år. Utställarna har blivit fler, likaså matstånden, scenerna och musikakterna. Detsamma hoppas arrangörerna gäller för besökarna.

Annons

- Det känns som allt är på rull nu och folk börjar välla in. Det känns väldigt bra, säger en glad Emilia Jönsson, en av projektledarna.

Läs mer om countryfestivalen i lördagens pappers- eller e-tidning.

Taner Caliskan och Kristin Knutsson
Lina Campbell
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons